Cumartesi, Mart 29, 2008


Şimdi elimde hoş bir kitap var: Cumbalı Aşklar /Osmanlı Aşk Sanatı. Yazarı Serkan Özburun.
Bir kitap daha var okuduğum, malum dönüşümlü okuyorum çok sürükleyici kitaplar hariç. Çünkü onları elimden bırakamıyorum. Diğer kitap demiştim, o da Özen Yula'nın Öbür Dünya Bilgisi adlı kitabı. İki yeni yazar, iki yeni kitap.
Okuyucu arkadaşlar, sizler de yorum yazarken şu aralar okumakta olduğunuz kitapları da yazın, olur mu? Ben de merak ediyorum sizin okuduğunuz kitapları.

Hepimize iyi okumalar...

6 yorum:

kaldırımçocukları dedi ki...

Okumak istediğim kitaplar arasındadır Cumbalı Aşklar. Kütüphaneye gittiğim zaman liste falan dinlemeyip dalıyorum kitapların arasına =) hoş listeler aklıma gelmiyor o zaman... Bu sıralar bir değil bir kaç kitap okuyorum bende. yıllar önce okuduğum F. Kafka'nın Dava ve Şato kitaplarını aldım, tadı damağımda kalan kitaplardandır.Ve Charles Dickens'in İki Şehrin Hikayesi. Umarım kafam fazla karışmaz...

zamansız dedi ki...

ya bizim okulda edebiyat hocamız mai ve siyah ı verdi halit ziya uşaklıgil ben hernedense türk klasiklerini hiç sevmiyorum fazla kitap okumama rağmen o kitabı okumak hiç istemıodum ve malesef okudum ya ben bilim kurgu ve polisiye romanlarda hoşlanıyorum türk klasıklerı bana cok sıkıcı geliyor özellikle basit konular etrafında ağır tasvirler yapmaları...suan montaigne denemelerini okuorum..

ilham perisi dedi ki...

Merhaba
Resmi bloğuma ekledim.
Umarım beğenirsin.Resmin üzerine tıkla açılan pencereden kopyala.

Unknown dedi ki...

Sevgili kaldırım çocukları, dediğin kitapları ben de merak ediyorum. Henüz Dava'yı ve Şato'yu okumadım ama özellikle Dava'yı en yakın zamanda okumak istiyorum. İyi okumalar sana da...

Sevgili zamansız, klasikler güzeldir aslında :-) Montaigne'in Denemeler'ini okuyup yorumlamıştım. İyi okumalar...

Sevgili Birgül, çok teşekkür ederim. Palyaço imgesini çok sevdiğim için bloğumda kalıcı bir yeri olsun istedim. Beni kırmayıp çizdiğin için çok teşekkür ederim.
Sevgiler...

cinar dedi ki...

Şu sıralar yoğun bir iş dönemi yaşadığım içim kafam ağır kitapları kaldırmıyor. Daha çok beni rahatlatacak ve mutlu edecek şeyler okumaya çalışıyorum. Elimde de "kız kitapları"ndan Maeve Binchy'nin Bir Dilek Tur Benim İçin!i var. Bitirince yorumlarım.
Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Sevgili Geveze Kalem, teşekkür ederim güzel sözlerin için. Bence senin bloğun da oldukça özgün ve güzel.

"blog" başlıklı yerde yer alan site benim değil. "anlamak" adında, isteyen kişilerin üye olup yazılarını yazdığı,diğer okuyucularla paylaştığı bir site. Yazının kaç kere okunduğu,yazına gelen yorumlar da yer alıyor. Bloğumda yazdığım yazılarımı orada da başka okuyucularla paylaşıyorum.

"palyaço"ya gelince, blog arkadaşım sevgili Birgül'den benim için bir palyaço çizmesini istedim. Bloğum devam ettiği sürece o da orada köşesinde duracak. Bloğumun maskotu bir nevi:-)

Kızımın resimlerini de "foto" yazan köşeye eklemeyi düşünüyorum yakın zamanda.

sevgilerimle...