Perşembe, Mart 27, 2008

Yeni şablon; yeni kitaplar... Sık yazamadım, sürücü kursuna gidiyorum akşamları.
Yeni kitaplarım geldi. Hatta okumaya da başladım. Şimdi çok ünlü bir kitabın - sinema filmi de varmış- Anthony Hope'ın Zenda Mahkumu adlı kitabının sayfalarında gezinmekteyim. En yakın zamanda düşüncelerimi paylaşacağım.
Bu arada sol köşede linklerini göremeyen arkadaşlar üzülmesin. Şablonu değiştirdiğim için bazı eklentileri tekrar giriyorum. Kendinizi hatırlatın, ben de yazayım :-)

Yorum yazmadığım için takip etmediğimi düşünmeyin.
Sevgili Birgül, geçmiş olsun. İnşallah en yakın zamanda şifa bulursun.
Sevgili Serap, sana da sınavlarda zihin açıklığı ve başarılar diliyorum (kendime de) .
Sevgili Vişne Ağacı, yeni bloğun hayırlı olsun mu denir artık bilemiyorum, başarılar, takipteyim. Sevgili Eda Suner, seni de çok çok tebrik ediyorum. Ben de izledim tv'de seni. Çok sevimlisin ve çok zarif :-) .
Sevgili Geveze Kalem, bazı yazılarını okudum, eskilerden. Tavsiye ettiklerini gerçekten sevdim. Geniş bir zamanımda uzun bir yorumum gelebilir, hazır ol :-) .
Sevgili Berrin, Marribel'le olan maceralarını okumak istiyoruz, devamı gelsin :-) .
Sevgili Çınar, üç bloğa nasıl konu buluyorsun, merak ettim, tebrikler :-) .

sevgilerimle...

7 yorum:

cinar dedi ki...

Sevgili Şeker :)

Yeniden merhaba o zaman. Yeni yüzünle yeni yazılar bekliyoruz senden.

Eskiden 3 blogtu aslında. Birine kitapları birine filmleri kalana da kendimi yazıyordum. Ama sanki film ve kitap kısımları okunmuyormuş gibi geldi bir ara. O yüzden tek bloga geçtim. Şimdi her şeyi aynı yere yazıyorum :)

Sevgiler.

Eski dedi ki...

sabırsızlıkla bekliyorum yeni tanıtımlarını :)

Berrin dedi ki...

yenı sablonun hayırlı olsun, eskılerı gıbı buda aydınlık ve huzur verıcı..
kursta basarılar dılıyorum..
unutmadan marıbelınde selamı var :)

Unknown dedi ki...

Teşekkür ederim arkadaşlar. Şablonu beğenmenize sevindim...

Unknown dedi ki...

Yeni şablonun hayırlı olsun.Bu günlerde yine o kadar yoğundum ki şablonunu yeni görebildim.Çok sade, çok güzel olmuş.Mavi-Yeşil en sevdiğim renklerdir bu arada.
-
Akşamları sürücü kursuna gidiyormuşsun, sevindim valla :)İnşallah bir kerede, hiç stres, panik olmadan ehliyetini alırsın. Ben de şubat tatilinde gitmiştim ama direksiyon sınavını bir türlü geçemedim :( 65'ten kalmışım :( 5 puancık daha verememişlermiymiş dedim :D Neyse daha 4 tane hakkım var, yarın 2.hakkımı da telafi sınavında kullanacağım, kalacak 3.
Allah sonumuzu hayır etsin.

Unknown dedi ki...

Sevgili Vişne Ağacı, yeşil benim en sevdiğim renktir. Beğenmene sevindim.

Direksiyon sınavında başarılar :-)
Henüz kurstayım, yazılı dersleri işliyoruz. Direksiyon başına daha geçmedik. Sürücü koltuğuna dahi oturmayan ben, arabayı sürebilecek hale gelecek miyim bilmiyorum ama azimle çalışıyorum. İnşallah olur...
Sevgiler...

Unknown dedi ki...

:) Geçmişim sınavı. Ben bile geçtiysem artık, hiç korkma geçersin.
Yazılı sınav, derslere devam ettiğin sürece, direksiyon sınavından çok daha kolay oluyor.Ben sınavdan bir gün önce çalışmayla tüm bölümlerden 90 üzeri aldım.Onu hiç dert etme.İnanıyorum ki, hiç zorlanmadan yapabilirsin.

Sevgiler..