Pazartesi, Şubat 09, 2009


Bu da benim hediye kitabım...

Hediye kitaplar yavaş yavaş yerlerine ulaşırken bu sabah kargo benim için de geldi ve Ankara'dan, Berrin'den gelen hediye paketimi aldım. Berrin, hediye kitap olarak Paulo Coelho'nun "Piedra Irmağının Kıyısında Oturdum, Ağladım"ı seçmiş. Bu kitap sevgili Berrin için özel mi yoksa herhangi bir kitap mı bilemedim çünkü çok kısa bir not yerleştirmiş pakete. Kitaplığımda yazarın hiçbir kitabı yok. Ama Simyacı ve Piedra.. kitaplarını daha önce okumuştum. Okuduğum bir kitap ama kütüphanemde olmadığı için tekrar okunup kitaplığımda yerini alacak.

Sevgili Berrin, bir de kendi ördüğü atkı, fular benzeri mor renkli aksesuar göndermiş bana.

Çok teşekkür ediyorum güzel hediyelerin için.
Bu güzel etkinliğe katıldığım için mutluyum. Umarım devamı gelir.

9 yorum:

SERAP dedi ki...

Benimde yazarın okumadığım tek kitabı bu kaldı galiba:)Sana tekrardan keyifli okumalar...

her boku bilen adam dedi ki...

bir Coelho hayranı olarak naçizane tavsiyem çok fazla şey beklemeden okuyun.zira benim için büyük hayalkırıklığı olmuş bir kitaptır.

Unknown dedi ki...

merhaba, hoş geldiniz :-)

Kitabı okumuştum daha önce ama tekrar okuyacağım.

Ben yazarın kitaplarından pek birşey beklemiyorum pek sevdiğim bir yazar değildir kendileri :-)

yorum için teşekkürler...

her boku bilen adam dedi ki...

hoşbulduk efendim.

gayet güzel bir blog.ayrıca belirtmeden geçemeyceğim (sanırım buraya girenler en çok bu lafı kullanmıştır) hala kitap okuyan insanların oldugunu görmek çok güzel.

Adsız dedi ki...

blogunuzu birkaç ay önce keşfettim ve tam bana göre bir blog dedim.Kitaplar ve eski filmlerle ilgili bişeyler bulmak çok hoşuma gitti.Yazılarınızı keyifle okuyorum.Çocukluğumuzun Candy sini hatırlatmanızda benim için ayrı özellikte...

Unknown dedi ki...

merhaba sade, teşekkür ederim güzel yorumunuz için...

her zaman beklerim.
sevgiler...

Berrin dedi ki...

bugun sonunda evımde ve netteyım. okumus oldugun ve hoslanmadıgın bır yazarı sectıgım ıcın uuzldum. kafamda bır kac kıtap vardı dıgerlerını o an ıcınde bulamadıgım ıcın bunda karar kılmıstım.. ben yazarı ve kıtaplarını begenerek okuyorum.

aynı aksesuardan kendımede yaptım bu arada umarım begenmıssındır:)

Unknown dedi ki...

Berrin merhaba, hoş geldin.
Önemli olan senin için anlamlı olan ya da senin beğendiğin bir kitabı hediye etmekti. Tabi ki karşıdaki kişinin zevklerini tamamen bilemezsin. O yüzden seçimin için üzülme, kitaplığımda yazara ait kitap yoktu ama şimdi oldu :-)
Teşekkür ederim. Bu arada aksesuar gayet hoş, zahmet etmişsin.

Ama ben senden kendi el yazınla şöyle biraz daha uzun bir not beklerdim :-)

tekrar teşekkürler, sevgiler...

Berrin dedi ki...

kısa buldugun not kendı el yazımla yazılmıs bır nottu :) kargoya son gün hatta cumartesı oldugu ıcın son saatler yetısebıldım ve cok acele yazabıldım..kitaba gelınce daha once blogunda gormedıgım ıcın okuma ıhtımalının az olduklarından secmek ıstedım.belkı daha once bu kıtabı okumamıs bır arkadasına hedıye edebılırsın.

not: filmleri bu aralar ızleyecegım..sonunda :)