Cuma, Şubat 20, 2009


DİZİ SORUNSALI :-)

Monk, Prison Break derken şimdi de Heroes izlemeye başladım. 2. sezonun sonuna yaklaştım. Gayet sürükleyici bir diziymiş ama her ne kadar 4. sezonuyla kafaları iyice karıştırsa da favorim Prison Break. Esaretin Bedeli'ni de defalarca izlemiş biri olarak söyleyebilirim ki hapishane filmlerini daha heyecanlı buluyorum.


Şu meşhur Lost'a gelince birkaç bölüm izledim ama bir türlü sevemedim. Yabancı dizileri sevip de Lost izlemeyen sayılı kişilerdenim galiba. Çünkü kime sorsam Lost'u izliyor. Heroes'dan sonra hangi diziyle devam etsem acaba? Nip/Tuck tarzım değil, The Big Bang Theory fazla bilimsel, Rome sıkar beni, Battlestar Galactica hiç uymaz, belki House M.D. ya da Chuck... Aslında komedi dizisi arıyorum, tavsiyesi olan?...


12 yorum:

Trevanian dedi ki...

komedi arıyorsan "How i met your mother?" derim kesinlikle... yanına bir de "Chuck" koyarsan fena olmaz..

Lost ta aceleci davranma, sıradan bir ıssız ada dizisi gibi başlıyor ama ilerde felsefeden, psikolojiden girip dinler tarihinden çıkıyor... modern fizik teorileriyle adamı allak bullak ediyor haberin olsun :)

Popüler Yorum dedi ki...

selam:)

trevanian!a katılıyorum lost konusunda aynen dediği gibi...

ama komedi arıyorum demişsin ya, "samantha who" eğlenceli bir dizi, "will&grace" izlediğim en komik dizi ayrıca...

gerilmek hoşuna gidiyorsa izlerken, ki prison break seviyorsan gidiyodur, damages adlı diziyi tavsiye ederim sana...

diziler öyle çok ki, desperate housewives bile izliyorum yani:)

zero dedi ki...

Ben komedi olarak Coupling'i tavsiye ederim, dizilere mümkün olduğunca kaptırmamaya çalışıyorum çünkü başlayınca alamıyorum kendimi ama Coupling hem fazla uzatmamış olmalarından dolayı hem de neredeyse gülmeden tek bir sahne geçmediğinden, greçekten çok başarılıydı bana göre.

denizanasi dedi ki...

chuck bence gayet hos.. hem komedi hem de aksıyon var.. pushing daises de fena değil... bir de sitcom tarzında istersen benim su sıralar favorim "how ı met your mother " var.

her boku bilen adam dedi ki...

eğer şimdiye kadar izlemediysen mutlaka "Seinfeld" derim komedi dizisi arıyorsan.

izlediysen de "the IT Crowd"ı tavsiye ediyorum.

diğer idziler arasından ise kesinlike House MD.
sadece bir hastane dizisi olmadıgından emin olabilirsin.

eğer karamsarlıktan korkmuyorsan da gelmiş geçmiş en iyi dizi olarak gördüğüm "Six Feet Under"ı öneririm.Tüm zamanların en iyisi.

Tabiat Ana dedi ki...

bir zamanlar cnbc-e de vardı şimdide sanırım tnt de çıkıyor "Malcom in the middle" vardı bayılırdım ben ona :)

Adsız dedi ki...

Bende seinfeld tavsiye ederim. Bu tarzda komedi dizilerinden hoşlanıyorsan, mesela, friends, how I met you mother, Joey'de var.
(Ne zamandır takip ediyordum ama yorum yazamıyorudum. Bu da benim ilk yorumum oldu)

Anıl dedi ki...

Heroes'i ben de takip ediyorum ama o kadar yani. İlk sezonu iyiydi, ikinci sezon da "Eh işte"ydi. Fakat üçüncü sezon izlerken sıkıntıdan püfletmek haricinde başka bir şey yapmıyor.

Bir dizi de ben önereyim o halde; Dexter. Gündüzleri adli tıp memuru, geceleri ise azılı bir seri katil olan bir adamın hikayesi son derece ilgi çekici olsa gerek :)

Unknown dedi ki...

Sevgili TReVaNiaN,"How i met your mother?" ve "Chuck" incelenecekler listeme alındı :-)
Bu arada Lost hakkında söylediklerin felsefe ve psikolojiyi de işin içine katmak gibi Heroes'da da var bu. Nedendir bilmem birkaç bölüm izledim ama sevemedim.
Tavsiye için teşekkürler...

Sevgili Popüler Yorum, "desperate housewives" ilk iki sezonu izledim ama onun da çok uzadığını düşünüyorum. "will&grace" biliyorum, "damages" listeye eklendi :-)
Tavsiye için teşekkürler...

Sevgili zero,"Coupling" inceleme listesine aldım.
Tavsiye için teşekkürler...

Sevgili denizanası, listeye ekledim, tavsiye için teşekkürler...

Sevgili h.b.b.a :-)"Six Feet Under"ı merak ediyorum aslında, onu da incelemeye alayım."the IT Crowd" duymadım incelemeye alayım.
Tavsiye için teşekkürler...

Sevgili Tabiat Ana,"Malcom in the middle" bilmez miyim :-)

Sevgili Kibaki, hoş geldiniz...
Tavsiye için teşekkürler...

Sevgili ultrANIL07, Dexter, Monk'tan önceki takıntımdı yani kendisini epey bir izlemişliğim vardır ama çok kanlı olduğu için onu listeden çıkardım.
Tavsiye için teşekkürler...

cinar dedi ki...

How I Met Your Mother diyeceğim ben de :)
Tabi Lost'u da Nip/Tuck'a sürekli takip ediyorum. Hem de severek :)) O yüzden benim tavsiyem senin işine ne kadar yarar bilemedim :))

denizanasi dedi ki...

unutmuşum. benim şu sıralar çoook severek izlediğim bir dizi daha var.. hotel babylon. tntde sabahları oluyor. ingiliz dizileri zaten favorimdir. burda oyuncular da süper. şiddetle tavsiye ederim.

Derin Sularda dedi ki...

Konuyu görünce es geçmek istemedim şu sıralar fena halde "How i met your mother" a sarmış biri olarak denemenizi tavsiye ederim;)